Menu

12-10-2000 Doesje

Naar de Kruimelindex
Geboren 27-09-00, kwam samen met de rest, Olly, Gijs, Saartje en Kristoffel
Klik op een thumbnail om Doesjes album te bekijken.
 
Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail
 
12-10-00
Een nestje met veel verschil in de kleine individuutjes.
01-11-00 Aten ze al redelijk goed zelf, heel snel vond ik.
15-11-00 Vond ik Doesje raar, het leek wel of ze verlammingsverschijnselen had, buiten dat ze een gewichtsachterstand had op de rest, deed ze het verder goed, toch maar een afspraak gemaakt bij de DA. Een algemeen onderzoek wees niks uit. Ze kreeg een vitaminepreparaat toegediend.
20-11-00 Naarmate kittens ouder worden, wordt de bouw anders en het viel me op dat het net leek of Doesje een bocheltje ontwikkelde, dus toch weer terug naar de DA. Ze had altijd evenveel en hetzelfde te eten gekregen als de rest, toch leek het op een tekort in de voeding, dus aan de slag met aanvullende preparaten, zou er niet snel verbetering optreden dan zouden we overgaan tot bloedonderzoek.
27-11-00 Kreeg ze toch met de rest van het nest mee de enting en de chip. Ze leek positieve reactie te vertonen op de injecties, maar ik wilde haar houden tot ik er zelf tevreden over was.
20-12-00 Gingen de twee laatste van haar nestje weg. Doesje leek al minder slap, liep minder zwabberig, maar had nog steeds een raar ruggetje.
21-12-00 Bij Doesjes 2e enting bleek de DA tevreden, hij zag geen belemmering voor een nieuw thuis.
05-01-01 Kwam ik per mail in contact met mensen die een kitten zochten. Heen en weer gemaild en duidelijk uitgelegd wat haar geschiedenis was. Ze wilden graag komen kijken.
14-01-01 Vertrok Doesje. De berichten van de nieuwe baasjes waren alleen maar positief. Ze ontwikkelde zich tot een 'normale' poes. Alle kenmerken dat ze ooit een tekort had opgelopen verdwenen met de tijd.