Bedankt Baasje

Voor een kittenfoto doorklikken op de foto.

Van en voor de overleden ex-kruimels.

Laatste aanvulling:
17 November, 2009
07-11-2009

"Graag wilde ik jullie laten weten dat Tino (Valentino voor jullie, gevonden 2-9-00) vandaag aan een nieraandoening zeer onverwachts is overleden. Toen ik zag dat het niet goed met hem ging, heb ik hem direct naar de dierenarts gebracht, daar heeft hij een infuus gekregen maar het mocht niet meer baten. Vanmorgen is hij rustig ingeslapen.

Ik heb met mijn zoontje zojuist afscheid van hem genomen. Tino zal deze week nog individueel gecremeerd worden.

We hebben 9 mooie jaren met hem gekend. Het was een schat van een beestje. De liefste poes die ik ooit gekend heb. Hij is nu weer samen met zijn vriendje Rudolph !!!

Bedankt voor dit prachtige beestje."

Helaas geen foto
03-04-06 "Het was hartverscheurend om te zien hoe ze in een paar dagen tijd zo ziek werd. Jitske was een superlieve poes. Je schrijft op de site bij haar foto dat zij en haar zusje makkelijk waren. En dat klopt. Er zat niets kwaads of katterigs in haar. Ze kon blijven kroelen, het liefst wilde ze continue geaaid worden. Ze is nog geen acht jaar oud mogen worden, ze was nog niet op de helft van 't leven."
Jitske
19-06-05 Aan Jody zit een heel verhaal vast. Hij werd geplaatst op 25 mei 1998. Via veel omzwervingen, Hoofddorp, Breda en Roosendaal kwam hij in Nieuw-Vennep terecht. Notabene bij een bekende, die zag toen ze 'm al drie jaar had ineens dat hij van 't Kruimelhuis vandaan kwam. April 2002 kreeg ik mail met het hele verhaal met foto's. Geweldig. Juni 2005 kwam er een minder leuk bericht, Jody was er niet meer.
Jody
10-01-03 "We wilden je nog wel even bedanken dat we deze geweldige beestjes hebben mogen meenemen 27 oktober 2000. Helaas heeft Rudolph maar 2,5 jaar van zijn leven mogen genieten en wij van hem. Hij was echt helemaal geweldig. We zullen hem vreselijk missen. We hopen dat hij nu rust heeft, dat heeft hij verdiend. Zoals je weet is hij vrijdagochtend gecremeerd bij Viviana en zaterdagochtend is Rudolph uitgestrooid over het strooiveld. Ik moet zeggen een hele mooie plek. We zullen Rudolph nooit vergeten!!!!!!Toch hopen we snel een ander maatje voor Tino te vinden. Hij is echt helemaal van slag. Logisch want het waren de beste maatjes (maar dat weet je zelf ook wel)."
Rudolph
26-09-02

"Trieste mededeling. Misschien herinnert u zich Koentje nog wel, een katertje dat in 1999 met een nest buiten is gevonden. Koentje was er toen slecht aan toe en heeft zelfs een operatie aan een verstopte urinebuis moeten ondergaan. Dankzij zijn gigantische eetlust (is nooit overggegaan) heeft hij het gered. Koentje is in April 1999 geboren en is na een wk of 10 bij ons in huis gekomen en heette vanaf toen Miqui.Miqui is opgegroeid tot een forse kater (6 kg, maar niet dik) die voor niets en niemand bang was en vriendjes was met alle katten uit de buurt (het was geen vechter). Het liefst was hij de hele dag buiten, behalve als het koud was, en liep dan het liefst met ons een wandelingetje. Miqui is afgelopen donderdag 26.9 doodgereden (hij was op slag dood) ... We zullen hem missen."

Helaas geen foto